Home / Nieuws / Televisie / Recht op Recht

NIEUWS
 

Bert in Recht op Recht

De aflevering van de Vlaamse advocatenserie Recht op Recht waarin Bert de rol van Bert Bert Cuypers op zich neemt, zal worden uitgezonden op dinsdag 22 november op één.

Synopsis "Beschermingsfactor 15":
Een drukke winkelstraat. Sandrine, jeugdvriendin van Chris en haar man Bert openen een suikerbonenzaak. Ze worden opgezocht door een Albanees die maandelijks een forse som eist in ruil voor 'bescherming'. Blijkt dat alle handelaars in de straat betalen. Ze houden allen de lippen stijf op elkaar. Op één winkelierster na, Hilda Branders die belooft te zullen getuigen. Voor het zover komt wordt ze dood aangetroffen. Stanny Michel van de GP zet een val op voor de racketeers.

Recht op Recht, dinsdag 22 november om 15u40, één.

Toegevoegd: 15 november 2005

 

Heruitzendingen Recht op Recht

Eind oktober is één opnieuw begonnen met de Vlaamse advocatenserie Recht op Recht uit te zenden. Vanaf nu kun Chris, Hugo en de rest weer volgen in hun dagelijkse bezigheden binnen Leduc & Partners. Bert speelde in aflevering "Beschermingsfactor 15" de rol van Bert Cuypers.
Het zal nog enkele weken duren voordat deze aflevering te zien zal zijn op één. Zodra er meer bekend is over de uitzenddatum kunt u dat hier op de site vinden.

Toegevoegd: 7 november 2005