Home / Nieuws / Televisie / Flikken

NIEUWS
 

Bert in Flikken (8)

Waarschijnlijk tegen de  verwachting van iedereen in, is Bert toch weer te zien in Flikken.
Johan van Lancker gaat na een afwezigheid van ongeveer één jaar/seizoen terug zijn intrede doen in Flikken. Waarschijnlijk is dit enkel en alleen voor de aflevering van zondag 18 maart 2007. Dus wil je Johan van Lancker weer in actie zien: stem zondagavond om 21u45 af op één.

Synopsis "Code Rood":
Bruno 'Nauwelaerts' staat geseind in code Rood. Politiepatrouilles in het hele land gaan actief naar hem op zoek. De schaarse aanwijzingen die het onderzoek oplevert, zorgen echter voor nog meer verwarring. Maar Bruno liet zelf ook een aantal sporen achter. Bewust, zo blijkt.
Emma helpt John eindelijk aan het nodige bewijsmateriaal tegen Davina Lansknecht. De relatie tussen Pasmans en Mortelmans wordt minder vriendelijk. Raymond krijgt onverwachts weer heel even contact met zijn zoon Rik.

Flikken, zondag om 21u45, één.

Bekijk de trailer
Sla de trailer op

Toegevoegd: 16 maart 2007

 

Flikken serie 7

Het nieuwe Flikkenseizoen gaat weer beginnen en dat is te merken. De trailer komt regelmatig langs op één en is ondertussen al enkele dagen te bekijken op de officiële site van flikken: www.een.be/flikken. En hier op de site is het ook te merken, met de eerste synopsis.
Komende zondag, 20 november, zendt één de eerste aflevering van het zevende seizoen uit. Het is zeker dat Bert in deze aflevering mee zal doen, want de aflevering is naar zijn personage genoemd: Johan. Het beloofd een spannende aflevering te worden.

Synopsis "Johan":
De openingsavond van de wielerzesdaagse in ‘Het Kuipke’. Wielrenners bekampen elkaar in de piste, toeschouwers amuseren zich, de Gentse flikken staan paraat om zakkenrollers te onderscheppen en de orde te handhaven. Maar de schietpartij op de parking kunnen ze niet verijdelen. Het slachtoffer is ‘meneer Britt Michiels’, Johan Van Lancker, en de sporen leiden naar een verdachte in eigen rangen.

Gastacteurs: Robert Sian (Martin Dunn), Maarten Mertens (Sandro Van Meulebeke), Ianka Fleerackers (Natalie Mouton), Kader Gürbüz (Mihriban Ates)
Regie: Michelle Graus
Scenario: Geert Bouckaert

Flikken, zondag om 21u10, één.

Toegevoegd: 14 november 2005

 

Flikken serie 7 uitgesteld

Tradities zijn er om in ere te houden. En daarom brengt dit najaar een nieuwe reeks afleveringen van Flikken. De eerste maanden volgen we echter nog de gebeurtenissen van de zesde reeks, die op zondag 21 augustus van start gaat. De zevende reeks sluit daar in november naadloos bij aan. Op die zevende reeks komen we later nog terug, maar we lichten al een tip van de sluier.
Hét grote nieuws van het zevende Flikken-seizoen: Britt (Andrea Croonenberghs) verlaat Flikken. Maar dat gebeurt pas ergens in het midden van de komende serie. Voor het zover is, beleven de kijker samen met Britt nog een aantal bijzonder spannende momenten: vooral in het drieluik van de eerste drie afleveringen, waarin Britt zelf slachtoffer wordt van een gewetenloze bende mensensmokkelaars...
Een nieuw gezicht in het Flikken-team wordt Tina, gespeeld door Tania Kloek. Helemaal anders van karakter dan Britt, weet Tina toch snel haar vaste plaats in het Flikkenteam te veroveren. (Hoewel haar kennismaking met John Nauwelaerts niet meteen van een leien dakje loopt...)
Er komt in het zevende seizoen ook een gloednieuwe (eind)generiek. Decor hiervoor vormen de feeëriek verlichte gebouwen en monumenten van Gent-by-night. Hierbij schreef vaste Flikken-componist Fonny De Wulf een mooie score, die prachtig vertolkt wordt door de meisjes van Laïs.
Meer informatie over Flikken, reeks 7, volgt later.

Flikken seizoen 7 start dus op zondag 20 november.

Bron: Showbizzsite.be

Toegevoegd: 4 september 2005

 

Flikken opnieuw op Één

Één voert een belangrijke en dringende wijziging door in het programmaschema. De herhalingen van de Nederlandse politiereeks Baantjer, die gepland stonden vanaf woensdag 13 april 2005, komen te vervallen. Eén brengt in de plaats van het nu woensdag stopgezette Kinderen Van Dewindt, een herhaling van de vierde reeks van Flikken. In deze reeks, voor het eerst uitgezonden in 2002, doen Ann Ceurvels, Werner Desmedt en Maarten Bosmans hun intrede.
Aflevering 40 op 13 april: Vluchtmisdrijf
Aflevering 41 op 20 april: Joyrider
Aflevering 42 op 27 april: Hug Drug

Bert maakte in de vijfde aflevering van het vierde seizoen zijn intrede als Johan van Lancker, de plaatsvervangende advocaat voor Yolande Hebberecht.

Synopsis: Britt stelt opgelucht vast dat het lijk in het veldje naast de autoweg niet dat van Liana is. Adrian gelooft nog steeds dat zijn zus Liana veilig in Londen zit, maar Britt en Pasmans hebben zo hun twijfels. Britt gaat persoonlijk de confrontatie aan met het vermeende hoofd van de bende. En haar kennismaking met diens advocaat, Johan Van Lancker, verloopt bepaald stormachtig. Raymond neemt zijn nieuwe verantwoordelijkheden zeer ernstig en op Pasmans na zijn alle teamleden van oordeel dat hij dat zeer behoorlijk doet.

Flikken, elke woensdag om 21u20, èèn.

Bron: Showbizzsite.be

Toegevoegd: 13 april 2005

 

Flikken op ander uur

Voor iedereen die komende zondag (weer) naar Flikken wil gaan kijken, het begint niet om 20.35 uur zoals overal staat aangegeven, maar het is weer terug naar de oude tijd. Dat wil zeggen dat Flikken nu om 21.10 uur zal worden uitgezonden.
De eerste afleveringen van dit seizoen werden eerder uitgezonden, maar inmiddels wordt er teruggegaan naar de oude uitzendtijd. Hou het dus in de gaten. Flikken om 21.10 uur en niet om 20.35 uur.
De kans dat Bert weer terug mee zal doen in Flikken is inmiddels wel weer groter geworden, omdat Andrea Croonenberghs (Britt Michiels) nu weer terug haar volledige rol oppakt.

Synopsis: Een ernstig verbrande vrouw wordt voor de deur van de dienst spoedgevallen uit een wagen geduwd en achtergelaten. De diagnose van Mihriban is keihard: de vrouw zal binnen korte tijd sterven. Niemand kent haar identiteit, maar ze wil nog één keer haar kinderen zien. Terwijl de toestand van de verbrande vrouw zienderogen achteruitgaat, probeert het team de kinderen op te sporen. Tussen Merel en Winter dreigt intussen heel even Wereldoorlog 3 uit te barsten.

Flikken, zondag om 21u10, TV1.

Toegevoegd: 4 november 2004

 

Eerste aflevering Flikken herhaald

Goed nieuws voor iedereen die afgelopen zondag Flikken of een deel van Flikken hebben gemist. De eerste aflevering van dit seizoen zal worden herhaald. Dit omdat vele niet op de hoogte waren van de onverwachtse programmawijziging die door TV1 was doorgevoerd.
Zondagmiddag na het journaal, omstreeks 13.35 uur, zal de aflevering "Oorlog" wederom worden uitgezonden.

Zondag 12 september niet alleen om 20.35 uur Flikken, maar ook om 13.35 uur.

Toegevoegd: 8 september 2004

 

Ook tweede en derde aflevering Flikken op een ander uur

Voor iedereen die komende zondag (weer) naar Flikken wil gaan kijken, het begint niet om 21.10 uur zoals overal staat aangegeven, maar het is vervroegd. Dat wil zeggen dat Flikken nu om 20.35 uur zal worden uitgezonden.
Eerst was dit enkel voor de eerste aflevering van het seizoen, maar inmiddels wordt deze uitzendtijd ook aangegeven voor de tweede en derde aflevering. Hou het dus in de gaten. Flikken om 20.35 uur en niet om 21.10 uur.

Toegevoegd: 8 september 2004

 

Eerste aflevering Flikken op een ander uur

Voor iedereen die komende zondag naar Flikken wil gaan kijken, het begint niet om 21.10 uur zoals overal staat aangegeven, maar het is vervroegd. Dat wil zeggen dat Flikken nu om 20.35 uur zal worden uitgezonden.
Dit komt door een wijziging in het uitzendschema van TV1, dat is wat er althans op de officiële site van Flikken staat. Maar let dus op:
Flikken om 20.35 uur en niet om 21.10 uur.

Toegevoegd: 3 september 2004

 

DVD/VHS Flikken serie 5

In een eerder nieuwsbericht stond al dat de DVD/VHS van het vijfde seizoen 'Flikken' volgende maand wordt verwacht. Nu is er een specifiekere datum bekend. Vanaf dinsdag 7 september zou de DVD/VHS overal verkrijgbaar moeten zijn.

Toegevoegd: 27 augustus 2004

 

Flikken serie 6

Het nieuwe Flikkenseizoen gaat weer beginnen en dat is te merken. De trailer is inmiddels al op het internet te zien, verschillende media vestigen hun aandacht op het nieuwe seizoen en natuurlijk de rode loper première van de eerste aflevering komende dinsdag in Gent. En hier op de site is het ook te merken, met een aantal nieuwsberichten en natuurlijk de eerste synopsis.
Volgende zondag, 5 september, zendt TV1 deze aflevering rond de klok van 21.10 uur uit.
Op de site van TV1 staat inmiddels alvast de naam van Bert vernoemd, als zijnde een van de acteurs die meespelen in deze aflevering.

Synopsis "Oorlog":
Met gepaste trots willen commissaris Nauwelaerts en zijn team in de pers een grote drugsvangst aankondigen. Maar de hoerastemming verdwijnt snel. De Russische drugsmaffia eist zonder veel complimenten zijn 'eigendom' terug en neemt John daarbij als onderpand. Het ziet ernaar uit dat de lokale politie zijn vijand ernstig onderschat heeft. John is ontvoerd, Bruno gaat door het lint en Britt wordt tussen twee huwelijksreisjes onvoorbereid in de strijd gegooid.

Toegevoegd: 27 augustus 2004

 

Uitzending Aan de Waterkant 2

De laatste aflevering van het vijfde seizoen "Aan de Waterkant 2" zal op dinsdag 31 augustus worden uitgezonden door de Tros. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid gewoon rond de klok van 20.30 uur zijn.

Met dank aan Anouck voor de informatie.

Toegevoegd: 20 augustus 2004

 

Flikkentrailer serie 6 online

Op de website van het VRTnieuws is de trailer voor het zesde seizoen 'Flikken' al enkele dagen te bewonderen. De trailer duurt 56 seconde, maar is zeker de moeite waard om eens te bekijken.

!! Inmiddels is de trailer niet meer te bekijken via deze site. !!

Bekijk de trailer

Toegevoegd: 20 augustus 2004

 

Lancering Flikken serie 6

De lancering van de 6de serie van de TV1-televisiereeks "Flikken" op 31 augustus is een digitaal evenement: Beleef die avond de eerste Flikken-aflevering "Oorlog" te Kinepolis Gent in High Definition Digital Cinema.

Voorstellingen om 21u30 & 22u45 in aanwezigheid van de cast.

Tickets voor dit speciale evenement zijn reeds te bestellen via de site van Kinepolis en zullen € 5,00 bedragen.

Bezoek site Kinepolis

Toegevoegd: 20 augustus 2004

 

DVD/VHS Flikken serie 5

De vijfde serie van Flikken wordt volgende maand verwacht op DVD en VHS. Ook deze box zal, zoals alle eerdere series ook weer uit 4 DVD's of videobanden bestaan. Met op de eerste DVD natuurlijk weer de extra's, dit keer enkel een kleine 20 minuten. En op de tweede DVD/videoband staan 4 afleveringen en op de rest 3 afleveringen.

Hetgeen hier voor DVD gemeld staat, geldt natuurlijk ook voor de videobanden. Met uitzondering van de extra's!

Box serie 5:
DVD 1: Onkwetsbaar / Spoorloos / Stinker / Extra's
DVD 2: Coma / Sofie / Sporen / Lucas Bukas
DVD 3: Kassa / Uit den Doden / Kunst
DVD 4: Brugbeek / Aan de Waterkant / Aan de Waterkant 2

Toegevoegd: 17 augustus 2004

 

Nieuwe seizoen Flikken

Nog enkel een kleine 3 weken wachten en het nieuwe seizoen van 'Flikken' gaat beginnen.
Op zondag 5 september zendt TV1 de eerste aflevering van alweer het zesde seizoen uit. Ook deze reeks zal Bert weer te bewonderen zijn als Johan van Lancker.
Het is allang geen geheim meer dat Johan vanaf het begin van seizoen 6 niet meer het vriendje is van Britt Michiels, maar haar man. Andrea Croonenberghs (Britt Michiels in 'Flikken') heeft vorig jaar direct na het einde van het vijfde seizoen in "De Laatste Show" laten vallen dat het zesde seizoen zal beginnen met de terugkomst van haar huwelijksreis met Johan. Het is dus duidelijk dat er tussen het eind van de vorige reeks en het begin van de nieuwe reeks een paar maanden tijdsverstek zit.

Behalve dat Britt met Johan terugkomt van huwelijksreis is er verder over de rol van Bert/Johan niet veel bekend. Wel werd zijn personage al eens genoemd in de persoonsbeschrijving van Britt in het nieuwe Flikkendag-boekje. Daarin staat dat "Britt met advocaat Johan van Lancker de ware liefde lijkt te hebben gevonden".

Toegevoegd: 16 augustus 2004

 

Laatste Flikken laat op zich wachten

Het zal voor de Nederlandse (Tros) Flikken-kijkers nog even duren voor ze weten wie Stéphanie heeft vermoord.  Door de Olympische Spelen komt 'Flikken' te vervallen. Wanneer "Aan de Waterkant 2" dan wel gaat worden uitgezonden is nog niet bekend.
Zodra ik hier meer over weet, laat ik het natuurlijk weten.

Synopsis:
Het team gaat verbeten op zoek naar de moordenaar van Stéphanie. Maar haar vader blijft spoorloos en haar roeitrainer houdt hardnekkig zijn onschuld vol. De eerste doorbraak komt er na een bekentenis van Jean-Claude Maes. Toen hij de avond voor de verdwijning aan het gluren was, zag hij hoe een man Stéphanie bij het boothuis probeerde aan te randen. Inmiddels houden Bruno en John de wacht bij het sterfbed van Jacqueline. 

Toegevoegd: 16 augustus 2004

 

Heruitzendingen Flikken

"Flikken, uw alibi voor zondagavond" zal binnenkort ook een alibi worden voor vrijdag en zaterdag want TV1 brengt deze zomer een hele resem Flikken-afleveringen opnieuw op het scherm in afwachting van de nieuwe (zesde) reeks die start op 5 september. De herhalingen zullen ongetwijfeld vele fans plezieren want de reeks werd nog nooit heruitgezonden. De eerste reeks dateert al van vijf jaar geleden. Vorige zomer werd Baantjer drie keer tijdens het weekend met veel succes uitgezonden, en dus is nu met Flikken een geschikte vervanger gevonden. TV1 start op vrijdag 4 juni met de allereerste reeks. Het zal een prettig weerzien worden met ex-Flikken Joke Devynck, Axel Daeseleire en Cahit Olmez. En wie weet er nog dat Hubert Damen, nu beroemd als Witse, de scepter zwaaide over de Flikken in de eerste reeks?
Flikken, vanaf 4 juni iedere vrij-, zater- en zondag rond 22u15

Bert zal hierdoor zaterdag 5 juni al te zien zijn in Flikken, in de rol van Patrick Livré, een zijn ex-vriendin stalkende tandarts.
Synopsis: Britt en Tony onderzoeken de klacht van een vrouw die beweert dat ze door haar ex-vriend wordt gestalkt. Maar Tony is met haar gedachten elders: ze heeft twee kaartjes en een man kunnen versieren voor de openingsavond van het Internationaal Filmfestival. Voor dat evenement moeten Vanneste en Sellatin escorte rijden. Raymond en Pasmans staan in voor de persoonlijke veiligheid van de eregenodigde. 

Toegevoegd: 10 mei 2004