Home / Nieuws / Theater / Seizoensoverzicht

NIEUWS
 

Theaterseizoen  2009 - 2010

De brochures  voor het nieuwe theaterseizoen komen uit.
Vooralsnog is Bert in één stuk op de planken te zien. Hij zal samen met Sofie Moll Oepidus spelen, een productie van Barre Weldaad. Het stuk is voor kinderen vanaf 10 jaar en wordt ook aan scholen aangeboden, voor het 5e en 6e leerjaar.

Ook zal Bert achter de schermen dit seizoen van zich laten spreken. Voor zijn eigen theatergroep Tableau nr. 1 zal Bert het stuk Onweerstaanbaar regisseren. Bart Van Avermaet en Marijke Hofkens gaan het stuk spelen.

Zodra er meer informatie bekend wordt, zoals de speellijsten, kunt u dit uiteraard op de site terugvinden.

Toegevoegd: 16 juni 2009

 

Theaterseizoen 2008-2009

In het komende theaterseizoen zal Bert te zien zijn in 5 theaterstukken. Enkele bekende, waaronder Onegin, die reeds 10 jaar terug te zien geweest in de theaters. Maar ook twee stukken uit het afgelopen seizoen zullen ook dit seizoen weer te zien zijn in de verschillende theaters, namelijk GHB (liquid XTC) en Marathon.

De nieuwe stukken zijn producties van Barre Weldaad en Tableau nr. 1. Het gaat om Oedipus en De val van het huis Usher.
Oedipus is een familievoorstelling vaan kinderen vanaf 10 jaar oud. De val van het huis Usher is
een verhaal over een zelfverminkende kracht, de razernij van de zintuigen in de laatste fases van obsessieve waanzin.

Wil je Bert in een van deze stukken in actie zien, alle stukken reizen door het land. Misschien wel bij u in de buurt.
Alvast veel plezier!

Toegevoegd: 13 juli 2008

  

Theaterseizoen 2007 - 2008

Ook het nieuwe seizoen is Bert in verschillende theaterstukken te bewonderen op de planken. Zo zal Marathon weer door het land reizen. En staan er naar alle verwachtingen 2 nieuwe stukken op het programma. Een daarvan is inmiddels bekend en dat zal de openingsproductie worden in het Raamtheater te Antwerpen; De God van de Slachting.

Het nieuwe stuk betreft een stuk van Yasmina Reza, De God van de Slachting. Bert speelt in dit stuk met enkele bekende uit de theaterwereld; Christel Vanschoonwinkel (De Genodigde), Rudy Morren (Broken Glass) en een bekende uit de tv-wereld; Kadér Gürbüz (Flikken). Deze theaterproductie is enkel in het Antwerpse Raamtheater te bekijken. Voor de precieze speeldata kunt u de speellijst raadplegen.

Na het succes van Marathon vorig seizoen, is Marathon dit seizoen nogmaals op de planken te bewonderen. Wilt u weten wanneer Tableau nr.1 met deze voorstelling bij u in de buurt komt, kunt de speellijst raadplegen.

Zoals al eerder aangekondigd zal Bert dit seizoen in nog een derde stuk te bewonderen zijn. Zodra ik hier meer over weet, kunt u dit natuurlijk terug vinden op de site.

Toegevoegd: 22 juli 2007

  

Theaterseizoen 2006 - 2007

Bert zal in het komende theaterseizoen met zekerheid in 2 stukken zijn opwachting maken. Een herneming, zoals eerder aangekondigd betreft dit De Genodigde, en een nieuw stuk, Marathon.

Het nieuwe stuk betreft een stuk van Robert Sian, Marathon. In dit stuk zullen Bert en Bart Van Avermaet beide in de huid kruipen van een marathonloper. Bert als een maniakale marathonloper die zijn leven hoopt te vergeten in de zuiverheid van het lopen. Lopen als religie. Bart speelt zijn maat, de pragmaticus, die niet verlegen zit met een mop. Hedonisme in menselijke vorm.

Na het succes van afgelopen jaar, bijna alleen uitverkochte voorstellingen, komt het Raamtheater het nieuwe seizoen terug met De Genodigde. Dit keer zal het stuk enkele malen te zien in het Raamtheater zelf en daarna zal het stuk als reisvoorstelling door het land gaan. Voor data bij u in de buurt, kunt u de speellijst raadplegen.
Bert speelt hierin een middenkader uit de inpaksector, die al drie jaar werkloos is.

Toegevoegd: 23 mei 2006

  

Bert in het theater, seizoen 2005-2006

Bert zal in het komende theaterseizoen met zekerheid in 2 stukken zijn opwachting maken, waarschijnlijk zal hier ook nog een derde stuk bijkomen, maar daar heb ik verder nog niets over kunnen vinden.

Zo zal Bert zeker te zien zijn in de openingsproductie van 't Raamtheater op 't Zuid, 'De Genodigde'. 'De Genodigde' gaat op vrijdag 23 september 2005 in prèmiere en zal te zien zijn tot zondag 30 oktober 2005. Het stuk speelt van de donderdag tot de zondag. Voor meer informatie verwijs ik u hiervoor door naar de theaterpagina.
Met zekerheid kan ik u ook al melden dat 'GHB (liquid XTC)' hernomen zal worden en dat in de vorm van reisvoorstellingen. Hiervan zijn mij al enkele data bekend. Zover mijn informatie reikt zal 'GHB (liquid XTC)' hernomen worden op dinsdag 17 januari 2006 te Herzele en eindigen op vrijdag 10 maart 2006 te Hasselt. Ook hier verwijs ik u voor meer informatie door naar de theaterpagina.
Wat ik wel heb vernomen, maar nog nergens concreet heb teruggevonden is dat de productie 'Doldraaien' voor een tweede keer hernomen zal worden. Voor zover mij bekend is, zal dit vlak na het einde van 'GHB (liquid XTC)' zijn, zo half maart 2006. Maar hierover kan ik u op dit moment helaas geen extra informatie geven. Zodra ik hierover meer te weten kom, zult u het hier zeker terug kunnen vinden.

Toegevoegd: 15 juli 2005

  

Bert in het theater, seizoen 2004-2005

Bert zal in het komende theaterseizoen zeker in 2 stukken zijn opwachting maken. De productie 'Doldraaien' wordt hernomen in het Raamtheater en zal te zien zijn tussen 17 november en 11 december.
En 'GHB (liquid XTC)', een gastproductie van 'Barre Weldaad' zal tussen 12 en 22 januari te zien zijn in het Raamtheater.
Zodra ik hierover meer weet, komt het hier natuurlijk te staan.

Toegevoegd: 19 mei 2004

  
* De links naar de speellijsten zouden inmiddels niet meer kunnen werken. Onze excuses hiervoor.