Home / Nieuws / Theater / De Genodigde

NIEUWS
 

Herneming De Genodigde wegens overweldigend succes

Wegens overweldigend succes wordt de theaterproductie 'De Genodigde' hernomen. In het nieuwe seizoen, 2006-2007, zal De Genodigde weer te zien zijn in de zalen. Het is nog niet bekend of het om reisvoorstellingen zal gaan of enkel op locatie - het Raamtheater te Antwerpen.
Zodra hier meer over bekend raakt, is het natuurlijk op de site te lezen. We houden u op de hoogte van wat De Genodigde komend seizoen gaan doen, na dit seizoen bijna elke avond voor volle zalen te hebben gezorgd.

Naar aanleiding van de informatie die ik reeds heb kunnen bemachtigen zal de herneming in het begin van het nieuwe theaterseizoen zijn of anders aan het begin van het volgende nieuwe jaar (een klein jaartje wachten dus nog). Of misschien zelfs wel beide.

Met dank aan: Raamtheater & Collage

Toegevoegd: 25 januari 2006

  

Reisvoorstellingen De Genodigde vervallen

Ondanks eerdere berichten dat De Genodigde met Christel Vanschoonwinkel, Frank Aendenboom, Roger Bolders en Bert nog 3 extra voorstellingen in Brugge zouden spelen, gaan deze niet door. De voorstellingen zijn geannuleerd en het stuk Oude Meesters met Chris Bus, Magda Cnudde, Ronnie Commissaris, Jef Desmedts en Carry Goossens zal nu op de plaats van De Genodigde 3 extra voorstellingen spelen in zaal De Dijk te Brugge.

Voor meer informatie over Oude Meesters verwijs ik u door naar de site van het Raamtheater: www.raamtheater.be of de directe link naar het stuk Oude Meesters http://home.tiscali.be/yuc-eduard.cabuy/rt/producties/oude_meesters.htm

Toegevoegd: 7 november 2005

  

Reisvoorstellingen De Genodigde

De Genodigde zal dit seizoen niet enkel in Antwerpen te zien zijn, maar ook in Brugge.
Eind februari gaat De Genodigde voor 3 voorstellingen naar Brugge. Deze voorstellingen zullen plaatsvinden in "Zaal De Dijk". Voor meer informatie rond de nieuwe speeldata verwijs ik u door naar de speellijst. Hier zijn inmiddels de nieuwe speeldata te vinden.

Voor de geïnteresseerden die De Genodigde in Brugge willen gaan kijken, kunt u via het volgende telefoonnummer kaarten bestellen: 050/44.30.60

Toegevoegd: 4 september 2005

  
* De links naar de speellijsten zouden inmiddels niet meer kunnen werken. Onze excuses hiervoor.