Home / Nieuws / Theater / Theaterseizoen 2008 - 2008

NIEUWS
 

Theaterseizoen 2007 - 2008

Ook het nieuwe seizoen is Bert in verschillende theaterstukken te bewonderen op de planken. Zo zal Marathon weer door het land reizen. En staan er naar alle verwachtingen 2 nieuwe stukken op het programma. Een daarvan is inmiddels bekend en dat zal de openingsproductie worden in het Raamtheater te Antwerpen; De God van de Slachting.

Het nieuwe stuk betreft een stuk van Yasmina Reza, De God van de Slachting. Bert speelt in dit stuk met enkele bekende uit de theaterwereld; Christel Vanschoonwinkel (De Genodigde), Rudy Morren (Broken Glass) en een bekende uit de tv-wereld; Kadér Gürbüz (Flikken). Deze theaterproductie is enkel in het Antwerpse Raamtheater te bekijken. Voor de precieze speeldata kunt u de speellijst raadplegen.

Na het succes van Marathon vorig seizoen, is Marathon dit seizoen nogmaals op de planken te bewonderen. Wilt u weten wanneer Tableau nr.1 met deze voorstelling bij u in de buurt komt, kunt de speellijst raadplegen.

Zoals al eerder aangekondigd zal Bert dit seizoen in nog een derde stuk te bewonderen zijn. Zodra ik hier meer over weet, kunt u dit natuurlijk terug vinden op de site.

Toegevoegd: 22 juli 2007