Home / Nieuws / Film / Al m329.000 kindjes en hun ouders beleefden Plop en het Vioolavontuur

NIEUWS
 

Al 329.000 kindjes en hun ouders beleefden Plop en het Vioolavontuur!

De sneeuwvlokjes zijn niet uit de lucht te slaan en we ademen in wolkjes. Wat kan er dan knusser zijn dan samen met mama en papa naar een mooie film in de bioscoop te gaan? Dat hebben alvast 329.000 kindjes en hun ouders in Vlaanderen en Nederland gedacht… Plop en het Vioolavontuur is goed op weg om dé kinderfilm van 2006 te worden!

In Vlaanderen lokte de film na amper 6 weken ruim 106.000 bezoekers, in Nederland gingen na slechts 5 weken liefst 223.000 toeschouwers zingend naar huis: met deze 5de Plopfilm zet

In Plop en het Vioolavontuur raken kabouter Plop en zijn vrienden helemaal in de ban van muziek dankzij Anna, een meisje van acht. Wanneer ze tijdens een wandeling hemelse klanken horen opstijgen uit een huisje aan de rand van het kabouterbos, kunnen ze hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en gaan ze een kijkje nemen. Dat loopt volledig uit de hand en draait er op uit dat Anna haar kostbare viool laat vallen. Die is helemaal stuk en morgen heeft ze een belangrijk optreden! Hoe kunnen de kabouters haar helpen? Het wordt een spannende race tegen de tijd waarin ze worden bijgestaan door kabouter Amadeus, gespeeld door niemand minder dan Frans Bauer!

Plop en het vioolavontuur, met Walter De Donder, Chris Cauwenberghs, Agnes De Nul, Aimé Anthoni, Ellen Van Gelder, Bert Cosemans en natuurlijk Frans Bauer als kabouter Amadeus !

Bron: Showbizzsite.be

Toegevoegd: 27 januari 2006