Home / Nieuws / Televisie / Flikken serie 7

NIEUWS
 

Flikken serie 7

Het nieuwe Flikkenseizoen gaat weer beginnen en dat is te merken. De trailer komt regelmatig langs op één en is ondertussen al enkele dagen te bekijken op de officiële site van flikken: www.een.be/flikken. En hier op de site is het ook te merken, met de eerste synopsis.
Komende zondag, 20 november, zendt één de eerste aflevering van het zevende seizoen uit. Het is zeker dat Bert in deze aflevering mee zal doen, want de aflevering is naar zijn personage genoemd: Johan. Het beloofd een spannende aflevering te worden.

Synopsis "Johan":
De openingsavond van de wielerzesdaagse in ‘Het Kuipke’. Wielrenners bekampen elkaar in de piste, toeschouwers amuseren zich, de Gentse flikken staan paraat om zakkenrollers te onderscheppen en de orde te handhaven. Maar de schietpartij op de parking kunnen ze niet verijdelen. Het slachtoffer is ‘meneer Britt Michiels’, Johan Van Lancker, en de sporen leiden naar een verdachte in eigen rangen.

Gastacteurs: Robert Sian (Martin Dunn), Maarten Mertens (Sandro Van Meulebeke), Ianka Fleerackers (Natalie Mouton), Kader Gürbüz (Mihriban Ates)
Regie: Michelle Graus
Scenario: Geert Bouckaert

Flikken, zondag om 21u10, één.

Toegevoegd: 14 november 2005