Home / Nieuws / Televisie / Flikken serie 7 uitgesteld

NIEUWS
 

Flikken serie 7 uitgesteld

Tradities zijn er om in ere te houden. En daarom brengt dit najaar een nieuwe reeks afleveringen van Flikken. De eerste maanden volgen we echter nog de gebeurtenissen van de zesde reeks, die op zondag 21 augustus van start gaat. De zevende reeks sluit daar in november naadloos bij aan. Op die zevende reeks komen we later nog terug, maar we lichten al een tip van de sluier.
Hét grote nieuws van het zevende Flikken-seizoen: Britt (Andrea Croonenberghs) verlaat Flikken. Maar dat gebeurt pas ergens in het midden van de komende serie. Voor het zover is, beleven de kijker samen met Britt nog een aantal bijzonder spannende momenten: vooral in het drieluik van de eerste drie afleveringen, waarin Britt zelf slachtoffer wordt van een gewetenloze bende mensensmokkelaars...
Een nieuw gezicht in het Flikken-team wordt Tina, gespeeld door Tania Kloek. Helemaal anders van karakter dan Britt, weet Tina toch snel haar vaste plaats in het Flikkenteam te veroveren. (Hoewel haar kennismaking met John Nauwelaerts niet meteen van een leien dakje loopt...)
Er komt in het zevende seizoen ook een gloednieuwe (eind)generiek. Decor hiervoor vormen de feeëriek verlichte gebouwen en monumenten van Gent-by-night. Hierbij schreef vaste Flikken-componist Fonny De Wulf een mooie score, die prachtig vertolkt wordt door de meisjes van Laïs.
Meer informatie over Flikken, reeks 7, volgt later.

Flikken seizoen 7 start dus op zondag 20 november.

Bron: Showbizzsite

Toegevoegd: 4 september 2005