Home / Nieuws / Theater / Bert in het theater, seizoen 2005-2006

NIEUWS
 

Bert in het theater, seizoen 2005-2006

Bert zal in het komende theaterseizoen met zekerheid in 2 stukken zijn opwachting maken, waarschijnlijk zal hier ook nog een derde stuk bijkomen, maar daar heb ik verder nog niets over kunnen vinden.

Zo zal Bert zeker te zien zijn in de openingsproductie van 't Raamtheater op 't Zuid, 'De Genodigde'. 'De Genodigde' gaat op vrijdag 23 september 2005 in prèmiere en zal te zien zijn tot zondag 30 oktober 2005. Het stuk speelt van de donderdag tot de zondag. Voor meer informatie verwijs ik u hiervoor door naar de theaterpagina.
Met zekerheid kan ik u ook al melden dat 'GHB (liquid XTC)' hernomen zal worden en dat in de vorm van reisvoorstellingen. Hiervan zijn mij al enkele data bekend. Zover mijn informatie reikt zal 'GHB (liquid XTC)' hernomen worden op dinsdag 17 januari 2006 te Herzele en eindigen op vrijdag 10 maart 2006 te Hasselt. Ook hier verwijs ik u voor meer informatie door naar de theaterpagina.
Wat ik wel heb vernomen, maar nog nergens concreet heb teruggevonden is dat de productie 'Doldraaien' voor een tweede keer hernomen zal worden. Voor zover mij bekend is, zal dit vlak na het einde van 'GHB (liquid XTC)' zijn, zo half maart 2006. Maar hierover kan ik u op dit moment helaas geen extra informatie geven. Zodra ik hierover meer te weten kom, zult u het hier zeker terug kunnen vinden.

Toegevoegd: 15 juli 2005