Home / Nieuws / Televisie / Flikken opnieuw op Één

NIEUWS
 

Flikken opnieuw op Één

Één voert een belangrijke en dringende wijziging door in het programmaschema. De herhalingen van de Nederlandse politiereeks Baantjer, die gepland stonden vanaf woensdag 13 april 2005, komen te vervallen. Eén brengt in de plaats van het nu woensdag stopgezette Kinderen Van Dewindt, een herhaling van de vierde reeks van Flikken. In deze reeks, voor het eerst uitgezonden in 2002, doen Ann Ceurvels, Werner Desmedt en Maarten Bosmans hun intrede.
Aflevering 40 op 13 april: Vluchtmisdrijf
Aflevering 41 op 20 april: Joyrider
Aflevering 42 op 27 april: Hug Drug

Bert maakte in de vijfde aflevering van het vierde seizoen zijn intrede als Johan van Lancker, de plaatsvervangende advocaat voor Yolande Hebberecht.

Synopsis: Britt stelt opgelucht vast dat het lijk in het veldje naast de autoweg niet dat van Liana is. Adrian gelooft nog steeds dat zijn zus Liana veilig in Londen zit, maar Britt en Pasmans hebben zo hun twijfels. Britt gaat persoonlijk de confrontatie aan met het vermeende hoofd van de bende. En haar kennismaking met diens advocaat, Johan Van Lancker, verloopt bepaald stormachtig. Raymond neemt zijn nieuwe verantwoordelijkheden zeer ernstig en op Pasmans na zijn alle teamleden van oordeel dat hij dat zeer behoorlijk doet.

Flikken, elke woensdag om 21u20, èèn.

Bron: Showbizzsite.be

Toegevoegd: 13 april 2005