Home / Nieuws / Televisie / Flikken op een ander uur

NIEUWS
 

Flikken op ander uur

Voor iedereen die komende zondag (weer) naar Flikken wil gaan kijken, het begint niet om 20.35 uur zoals overal staat aangegeven, maar het is weer terug naar de oude tijd. Dat wil zeggen dat Flikken nu om 21.10 uur zal worden uitgezonden.
De eerste afleveringen van dit seizoen werden eerder uitgezonden, maar inmiddels wordt er teruggegaan naar de oude uitzendtijd. Hou het dus in de gaten. Flikken om 21.10 uur en niet om 20.35 uur.
De kans dat Bert weer terug mee zal doen in Flikken is inmiddels wel weer groter geworden, omdat Andrea Croonenberghs (Britt Michiels) nu weer terug haar volledige rol oppakt.

Synopsis: Een ernstig verbrande vrouw wordt voor de deur van de dienst spoedgevallen uit een wagen geduwd en achtergelaten. De diagnose van Mihriban is keihard: de vrouw zal binnen korte tijd sterven. Niemand kent haar identiteit, maar ze wil nog één keer haar kinderen zien. Terwijl de toestand van de verbrande vrouw zienderogen achteruitgaat, probeert het team de kinderen op te sporen. Tussen Merel en Winter dreigt intussen heel even Wereldoorlog 3 uit te barsten.

Flikken, zondag om 21u10, TV1.

Toegevoegd: 4 november 2004