Home / Nieuws / Televisie / Heruitzendingen Flikken

NIEUWS
 

Heruitzendingen Flikken

"Flikken, uw alibi voor zondagavond" zal binnenkort ook een alibi worden voor vrijdag en zaterdag want TV1 brengt deze zomer een hele resem Flikken-afleveringen opnieuw op het scherm in afwachting van de nieuwe (zesde) reeks die start op 5 september. De herhalingen zullen ongetwijfeld vele fans plezieren want de reeks werd nog nooit heruitgezonden. De eerste reeks dateert al van vijf jaar geleden. Vorige zomer werd Baantjer drie keer tijdens het weekend met veel succes uitgezonden, en dus is nu met Flikken een geschikte vervanger gevonden. TV1 start op vrijdag 4 juni met de allereerste reeks. Het zal een prettig weerzien worden met ex-Flikken Joke Devynck, Axel Daeseleire en Cahit Olmez. En wie weet er nog dat Hubert Damen, nu beroemd als Witse, de scepter zwaaide over de Flikken in de eerste reeks?
Flikken, vanaf 4 juni iedere vrij-, zater- en zondag rond 22u15

Bert zal hierdoor zaterdag 5 juni al te zien zijn in Flikken, in de rol van Patrick Livré, een zijn ex-vriendin stalkende tandarts.
Synopsis: Britt en Tony onderzoeken de klacht van een vrouw die beweert dat ze door haar ex-vriend wordt gestalkt. Maar Tony is met haar gedachten elders: ze heeft twee kaartjes en een man kunnen versieren voor de openingsavond van het Internationaal Filmfestival. Voor dat evenement moeten Vanneste en Sellatin escorte rijden. Raymond en Pasmans staan in voor de persoonlijke veiligheid van de eregenodigde. 

Toegevoegd: 10 mei 2004